CONTACT

 

Programări:
Mail: psihologmed@gmail.com

Trimite-ne un mesaj! 

 

Informatii utile

Deoarece competenta profesionala este prioritara in desfășurarea actului psihoterapeutic, “Codul deontologic al profesiei de psiholog cu drept de libera practica” interzice afișarea tarifelor serviciilor psihologice in scop publicitar. Tarifele pot fi aflate individual, pentru aceasta va invit sa folosiți datele de contact.

PUNCTUALITATEA

Pentru a păstra o cât mai buna disponibilitate, este indicat sa anunțați anularea unei ședințe cu cel putin o zi lucrătoare înainte. In situația in care anulați o ședință in aceeași zi cu programarea făcută, ședința respectiva se va plăti integral. Aceasta deoarece programul psihologului este in funcție de programările stabilite împreună cu dumneavoastră.

 CONFIDENTIALITATE

Conform Legea nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de libera practica in Art. 4 (2) Confidentialitatea actului psihologic este protejata prin lege si este o obligatie a oricarui psiholog.
CODUL DEONTOLOGIC AL PROFESIEI DE PSIHOLOG presupune in Art. 1.l) confidențialitatea – atitudine profesională obligatorie a psihologului care constă în nedivulgarea datelor și informațiilor despre care a luat cunoştinţă în exercitarea atribuţiilor profesionale, în condițiile legii. Psihologul nu poate depune mărturie cu privire la faptele și împrejurările de care a luat cunostință în exercitiul profesiei, fără încuviințarea persoanei sau a entității față de care este obligat să păstreze confidențialitatea, în condițiile legii;

Inscriete la newsletter!